AVON в Украине
Пятница, 29.03.2024, 09:23

 
  098 727 34 69

  093 012 06 48
  066 123 52 35
  kosmetic-avon@ukr.net

 



Категории раздела


Поради з краси та стилю - Форум
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Продукция AVON » Студия макияжа » Поради з краси та стилю (Поради від Єйвон)
Поради з краси та стилю
наталияДата: Пятница, 12.04.2013, 09:39 | Сообщение # 1
Хозяйка сайта
Группа: Администраторы
Сообщений: 431
Репутация: 2
Статус: Offline
Ніжний,мов квітка,Погляд
За допомогою рідких тіней зробити макіяж можна набагато швидше:їх потрібно наносити лише на рухому повіку та не потрібно розтушовувати.Туш наносити після того як тіні повністю висохнуть,інакше макіяж може бути зіпсований.
Гарячі,мов полум'я,Вуста
 Помаду і блиск для губ можна використовувати як самостійно,так і в дуеті.Щоб надати вустам додаткового об'єму,блиск можна нанести поверх помади-вийде модний,соковитий ефект.
 
 "Щоб образ був дійсно стильним,правильно підбирай одяг під колір лаку!Червоний-класика,особливо в поєднанні з яскраво-червоною помадою.Використовуй його для контрасту з одягом нейтральних кольорів або в образі,коли одяг та аксесуари чорного кольору.Чорний лак-завжди красиво підкреслить руки,тому акцентуй це аксесуарами.Він чудово підходить до нейтрального і темного одягу.Нейтральні лаки-найпростіший спосіб бути завжди на висоті.Такі кольори пасують до будь-якого стилю одягу,а також поєднуються абсолютно з будь-якими аксесуарами.Кольорові лаки-повинні повторювати хоча б одну з частин одягу чи аксесуарів."
 
П'яний,мов кохання,аромат
 Обираючи дезодорант,варто звернути увагу на його аромат.Він не повинен перебивати запах твоїх парфумів.Краще всього,якщо вони з однієї лінійки.
Ідеальна,мов природа,Шкіра
 Пінку для вмивання та тонізуючий лосьйон краще обирати одного бренду.Уцьому випадку вони будуть ідеально доповнювати і посилювати корисні дії один одного.
 
Для створення дійсно модного образу приділи увагу аксесуарам.Цього сезону особливо актуальними вважаються об'ємні сумки яскравих кольорів.Іншим не менш важливим аксесуаром,який опинився під пильною увагою стилістів,є сонячні окуляри.
 
Форум » Продукция AVON » Студия макияжа » Поради з краси та стилю (Поради від Єйвон)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru
Сделать бесплатный сайт с uCoz Copyright MyCorp © 2024