AVON в Украине
Пятница, 26.04.2024, 04:23
 
Оцените мой сайт
Всего ответов: 81


      
 
  098 727 34 69

  093 012 06 48
  066 123 52 35
  kosmetic-avon@ukr.net

 



Категории раздела
История компании AVON - факты и цифры [481]
История компании AVON - история в фактах и цифрах


Блог
Главная » 2013 » Январь » 22 » ЗОРЯНИЙ КЛУБ МОЖЛИВОСТЕЙ AVON
02:02
ЗОРЯНИЙ КЛУБ МОЖЛИВОСТЕЙ AVON

Щорічна ексклюзивна подорож 12 кращих Координаторів країни, Діамантових переможців Зоряного Клубу Можливостей, з компанією Avon стала вже доброю традицією. Однак у цьому році подорож була особливою.

Чому? Тому що у цьому році у подорож вирушили всі Координатори, які досягли рівня Діамант. 17 Координаторів провели незабутній тиждень с 17 по 23 листопада в одному з найвражаючих та найзагадковіших міст світу – Дубаї.

Подорож запам’яталася всім учасникам своєю насиченою та захоплюючою програмою, можливістю познайомитися із іншою культурою та вдягти своє найкраще вбрання.

Компанія Avon врахувала кожну дрібницю для забезпечення комфорту та найвищого визнання для тих, хто робить Avon компанією №1:


Наталія Альшанова, м. Дрогобич
Ірина Пархоменко, м. Житомир
Євген Лепеха, м. Київ
Тетяна Щелочініна, м. Київ
Оксана Скорих, м. Миколаїв
Ольга Мусатюк, м. Київ
Тетяна Кучеренко м. Київ
Олена Куксюк, м. Київ
Людмила Геращенко, м. Сміла
Ольга Годованюк, м. Умань
Євгенія Шостаковська, м. Київ
Інна Слюсаренко, смт. Десна
Олена Толочій, м. Лубни
Ніна Панасенко, м. Харків
Ксенія Іоніна, м. Дніпропетровьск
Валентина Минарська, м. Павлоград
Маргарита Горобець, м. Славянськ

Що таке Дубай? Дубай – це найбільш швидко зростаюче місто у світі. Саме тут знаходиться найрозкішніший у світі готель, найвищий у світі будинок та один з найбільших у світі акваріум. Всі ці дива та навіть більше і побачили наші Діамантові Координатори.

Сюрпризи почалися ще в аеропорту, коли кожний учасник подорожі отримав перший подарунок від компанії Avon: набір косметики LUXE, стильний золотий клатч-косметичку та найновіший каталог. І це був тільки початок казки…

Ще тільки наближаючись до 5-тизіркового готелю Atlantis the Palm, у якому жили наші переможці, неможливо не вразитись його казковістю та чарівністю. Та це й не дивно. Вражений легендами про загиблу Атлантиду, шейх замовив побудувати готель на одному з штучних островів, щоб відтворити краплинку того дива. І йому вдалося!

Казковий готель, королівські номери, де було все, що можна тільки уявити та вечеря з вишуканими морепродуктами – це тільки початок найкращого відпочинку для найкращих Координаторів.

Вже наступного ранку на всіх чекало знайомство із захоплюючим Дубаєм!

Перша екскурсія стала справжньою подорожжю у часі! Вона почалася з музею, у якому Координатори познайомилися із таємничою атмосферою середньовічного східного базару: продавці прянощів, ремісники, мудреці та ловці перлів. Всього цього було вдосталь! Після музею всі сіли на колоритне водне таксі – абру та вирушили на іншу сторону затоки, знайомитися із сучасним базаром.

За ці віки східний базар майже не змінився – ті ж гори прянощів, шовки та продавці, що закликають покупців обрати саме їх товар, адже лише в них він справжній та найкращий! А яке враження справляють східні золоті прикраси – це просто неможливо передати словами! До речі, за статистикою, один з п’яти жителів Дубаю купує у середньому п’ять золотих виробів на рік.

Але часу обмаль. Тому наші Діаманти попрощалися із середньовічним Сходом і вирушили у центр. А там є на що подивитись! Центр сучасного Дубаю – це величні хмарочоси. Кожен хмарочос – витвір мистецтва, що поєднує у собі сучасну західну архітектуру із елементами витонченої східної. А посеред цієї краси височіє Бурж Дубай.

Бурж Дубай – це найвищий хмарочос у світі. Температура повітря наверху відрізняється від тієї, що внизу на 10 градусів, а його ліфти піднімаються ці швидкістю до 18 м/с. Неможливо описати всі ті емоції, що охопили Діамантових Координаторів на 124 поверсі: радість, захоплення, зачарування. Адже з оглядового майданчика відкривається неймовірний вид на все місто! Здається, ніби ти потрапив у казку…

Чи знаєте ви, що найбільший, найдорожчий та найкрасивіший танцюючий фонтан розташований саме у Дубаї? Висота його струменів сягає 150 метрів, а його «танок» складається із 1000 різних фігур! До речі, ввечері його видно з космосу як найяскравішу точку на Ближньому Сході. Побачити це диво – мрія тисяч людей в усьому світі. А наші Діамантові Координатори змогли насолодитися вечерею із найсмачніших страв місцевої кухні у ресторані на березі фонтану. Неймовірний «танок» зробив цю вечерю по-справжньому святковою та незабутньою. Але це був тільки початок пригод…

Наступного дня усі вирушили на шоппінг у всесвітньо відомий торгівельний центр Mall of the Emirates. Саме тут знаходиться один з найбільших у світі гірськолижних курортів Ski Dubai. А у вечері всіх чекала вишукана вечеря у всесвітньо відомому ресторані Ossiano. Відвідати цей ресторан – це поринути у світ спокою підводних глибин загубленої Атлантиди, найвишуканіших страв та незабутньої атмосфери розкоші.



На четвертий день подорожі Діамантові переможці вирушили до столиці Арабських Еміратів – Абу-Дабі. Саме у цей день вони познайомилися із місцевими традиціями та навіть приміряли на себе наряди східних красунь. Адже вхід до знаменитої мечеті Шейха Заєда можливий для жінок лише у хіджабі. А під час екскурсії всіх чекав обід у казковому готелі Emirates Palace, розкіш декорацій якого та різноманіття делікатесів, що представлені у ресторані, не можна порівняти з жодним іншим місцем у світі. Уявіть, наші переможці скуштували навіть тістечка із частинками справжнього їстівного золота!

Ранок наступного дня був сповнений приємних хвилювань та сюрпризів. Адже того ранку переможці вирушили купатися із дельфінами. Той, хто має такий досвід, добре знає, які позитивні емоції відчуваєш від спілкування із цими тваринами. І для того, щоб поділитися враженнями всі попрямували у коктейль-бар, у якому на учасників очікували спеціальні коктейлі від особливих людей. Ну хто б міг подумати, що презентують коктейлі Денис Гаглоєв, директор з продажу в Україні, та Олена Старкова, генеральний директор Avon Україна! Вони запросили найкращих Координаторів України на гала-вечерю у ресторан, що знаходиться на останньому поверсі найвідомішого готелю світу – Парусі.

Гала-вечеря – це завжди одна з найбільш хвилюючих подій подорожі. Найкращі наряди, вишукані зачіски та макіяж, лімузин та шикарні букети квітів. А також – заслужені та такі очікувані ексклюзивні прикраси із діамантами! Тим вечором кожен Діамантовий переможець Зоряного Клубу Можливостей насолодився королівським сервісом та найвищим визнанням від компанії Avon.

Останній день у Дубаї став днем відпочинку. І кожен переможець провів його так, як він забажав. Хтось попрямував в аквапарк, щоб покататися на гірці серед екзотичних риб, хтось провів його на пляжі або біля басейну, а хтось насолодився процедурами у спа-центрі готелю, які також були подаровані найкращим Координаторам України компанією Avon. А потім всі зібралися на прощальну вечерю на Доу Рустар – найбільшому дерев’яному кораблі у світі, щоб насолодитися краєвидами вечірнього Дубаю.

Ця подорож – ще одне свідчення того, що
разом з компанією Avon мрії стають реальністю.

Мрійте! Перемагайте! І, можливо, саме ви станете учасником неймовірної подорожі
у Венецію разом з компанією Avon у наступному році!

Категория: История компании AVON - факты и цифры | Просмотров: 979 | Добавил: наталия | Рейтинг: 3.5/2
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru
Сделать бесплатный сайт с uCoz Copyright MyCorp © 2024