AVON в Украине
Суббота, 20.04.2024, 03:52
 
Оцените мой сайт
Всего ответов: 81


      
 
  098 727 34 69

  093 012 06 48
  066 123 52 35
  kosmetic-avon@ukr.net

 



Категории раздела
История компании AVON - факты и цифры [481]
История компании AVON - история в фактах и цифрах


Блог
Главная » 2013 » Март » 24 » Свято найрідніших - Мам!
22:19
Свято найрідніших - Мам!

Свято найрідніших - Мам!

Всеукраїнська соціальна акція «День мами» 2012р

Мама, мамуся, рідна матуся! Коли в останній раз Ви обіймали свою маму і говорили їй «люблю»? Якщо у Вас є діти, пригадайте як радісно стає на душі від їхньої уваги. Мами це найцінніше, що є у нас, і дуже важливо, щоб вони завжди були здорові і щасливі. Коли ми дбаємо про наших мам, бажаємо їм здоров'я - ми тим самим віддячуємо їм. Це найкращий спосіб показати наскільки ми любимо їх.

5000* волонтерів нашої благодійної програми «Разом проти раку грудей» влаштували чудові «рожеві свята» в 289 містах і селищах країни. «Мами бережіть себе так само, як ви дбаєте про своїх рідних» - говорили наші посланці і дарували вітальні листівки з порадами як зберегти своє здоров'я близько 1 млн жінкам.

По всій країні компанія Avon ініціювала проведення свят здоров'я. Кожна команда волонтерів втілила свої оригінальні ідеї. Хтось садив квіти, хтось дарував рожеві цукерки з побажаннями, пов'язував рожеві стрічки і проводив майстер-класи. Деякі навіть запрошували обстежитися в наметі лікаря-мамогола, проводили благодійні ярмарки. А в Кіровограді, Чернівцях, Броварах, Мелітополі, завдяки підтримці наших волонтерів меріями, акції проводилися на міських рівнях з концертами  зірок і творчих колективів.

І звичайно, ми не забували нагадувати чоловікам і дітям, щоб вони привітали своїх мам зі святом. У деяких містах волонтери навіть прийшли в гості до дітей  у садки і школи, щоб провести відкриті уроки «Я люблю маму» і разом створити вітальні листівки. Дізнайтеся, як дітки нагадували мамам про своє здоров'я в школах Києва тут.

Подивіться наші відео та фоторепортажі, почитайте відгуки учасників і жінок.

 «Для мене це перший досвід участі в подібних акціях. Вітаючи з Днем Матері жінок різного віку, ми чули у відповідь подяку.» - Ольга Кавун

«Ви робите благородну справу, дякую вам за піклування про наше здоров`я. Ми самі допускаємо себе до погіршення ситуації не відвідуючи лікаря,чи не знаючи як можна обстежити себе у домашніх умовах. Закликайте якомога більше жінок звертати увагу на свій стан,щоб не було гірших проблем, тому що нам є для кого жити. Я буду всім своїм знайомим розповідати про благодійну програму компанії, навіть сама придбаю щось з продукції, щоб підтримати здоров`я інших. Успіхів вам у цій добрій справі.» - мама з міста Самбур, Львівської області.

«Я медик і на практиці знаю, про ті проблеми, з  якими стикаються українські жінки дізнавшись про свої захворювання. І про те, що рання і правильна діагностика допомагає впоратися з багатьма недугами. Участь у програмі «Разом проти раку грудей»  дозволила мені повідомити про необхідність регулярного обстеження і проходження ранньої діагностики захворювань більшій кількості жінок. І вже не як медику, а як звичайній жінці звернутися до них з пропозицією любити себе, берегти себе заради їхніх близьких і рідних, піклуватися про своє здоров'я »- Координатор Компанії AVON, Карнаухова Наталія.

Наші дорогі й улюблені мами, будь ласка, пам'ятайте, що ваше здоров'я - це щастя для всієї родини. Проходьте раз на рік профілактичні огляди молочної залози, навіть якщо немає ніяких приводів для занепокоєння. Просто пройдіть огляд, щоб у вашій картці завжди стояв діагноз - здорова.

Ми пишаємося тим, що День мами став справжньою національною акцією турботи про наших матерів. Величезне спасибі всім 5000 * волонтерам програми Avon «Разом проти раку грудей». Ви зробили незабутнє для жінок країни, ви подарували їм чудове свято здоров'я! Окрема подяка лікарям, які люб'язно погодилися обстежити жінок в медичних наметах.

* Цифри уточнюються, оскільки ще не всі регіони встигли надіслати дані.

Категория: История компании AVON - факты и цифры | Просмотров: 658 | Добавил: наталия | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru
Сделать бесплатный сайт с uCoz Copyright MyCorp © 2024