AVON в Украине
Четверг, 28.03.2024, 13:15
 
Оцените мой сайт
Всего ответов: 81


      
 
  098 727 34 69

  093 012 06 48
  066 123 52 35
  kosmetic-avon@ukr.net

 



Категории раздела
История компании AVON - факты и цифры [481]
История компании AVON - история в фактах и цифрах


Блог
Главная » 2013 » Апрель » 21 » Создай открытку и поздравь всех с праздником
20:49
Создай открытку и поздравь всех с праздником
                                                                                          
 

 
Офіційні правила конкурсу для території України
1. Загальні положення
1.1. Назва Акції – «Пробуждение нежности»
1.2. Організатором Акції є Дочірнє підприємство «Ейвон Косметікс Юкрейн» (далі по тексту – «Організатор»), місцезнаходження 08325, Київська область, Бориспільський район, с. Щасливе, вул. Харківське шосе, 5.
1.3. Виконавцем Акції є Товариство з обмеженою відповідальністю «АДПРО» (надалі – «Виконавець»), що знаходиться за адресою: 04655, м. Київ, вул. Старокиївська, 10-г, корпус «С».
2. Проведення Акції
2.1. В Акції можуть брати участь громадяни України, що досягли 18-річного віку та дотримувалися Правил участі в Акції. (далі – «Учасники Акції»).
2.2. Не визнаються Учасниками Акції і не мають права брати в ній участь працівники Замовника/Виконавця Акції і будь-яких інших компаній, які беруть участь в підготовці та проведенні Акції та їх близькі родичі (чоловік/дружина, діти, брати/сестри, батьки), неповнолітні, а також особи, що не є громадянами України.
2.3. Акція проводиться в строк з «25» лютого 2013 року по «10» березня 2013 р. по всій території України (через мережу Інтернет). Переможці акції будуть оголошені «12» березня 2013 року на lovewomen.avonhit.com.ua
2.4. Для того, щоб взяти участь в Акції, необхідно в строк з «25» лютого 2013 року по «10» березня 2013 р.: 1) Зайти на lovewomen.avonhit.com.ua та авторизуватись за допомогою однієї із соціальних мереж facebook.com або vk.com. 2) Приєднатись чи натиснути кнопку «Подобається» на сторінках http://vk.com/avoninua або http://www.facebook.com/avonukraine 3) розмістити автоматичний пост на своїй сторінці в соціальній мережі; 4) завантажити обране фото із власного ПК, альбома соціальної мережі, або зробити фото за допомогою веб-камери та створити власне привітання; 5) надіслати привітання друзям або собі; 6) відкрити доступ до записів на своїй стіні в соціальній мережі.
2.5 Вимоги до змісту фотографій, що зроблені учасниками Акції:
- не може містити зображення еротичного чи образливого змісту, а також зображення, спрямовані на рекламу товарів і послуг;
2.6. Один учасник має право створити та надіслати необмежену кількість листівок, отримати не більше 1 подарунку за розіграш.
2.7. Переможці Акції обираються після її закінчення випадковим чином з-поміж всіх Учасників Акції, які виконали всі умови участі в Акції (п. 2.1.-2.4.).
2.8. Подарунковий фонд: 80 одиниць парфумів Sensuelle.
2.9. Організатор Акції залишає за собою право збільшити загальний Фонд Подарунків Акції або включити в Акцію додаткові Подарунки, не передбачені цими Правилами.
2.10. Рішення про визначення Переможців Акції розміщується на Сторінці Акції і буде оголошено 12 березня. Рішення із визначення Переможців Акції є остаточним і оскарженню не підлягає.
2.11. Для отримання подарунку Переможцю Акції необхідно протягом 3 (трьох) днів з моменту отримання приватного повідомлення з інформацією про перемогу (що буде надіслане йому до профілю, який був зареєстрований у конкурсному додатку) та детальної інформації про необхідні документи, надіслати у відповідь копію паспорту та ідентифікаційного коду, номер телефону, поштову адресу, а також всі необхідні документи на вимогу.
2.12. Якщо в ході перевірки з'ясувалося, що Переможець порушив Правила участі в Акції, або вказав недостовірну інформацію про себе, або вручити йому Подарунок неможливо з причин, що не залежать від Замовника/Виконавця Акції, Замовник залишає за собою право оголосити Переможцем іншого Учасника.
2.13. Організатор повідомляє Переможцю про можливість отримання Подарунку приватним повідомленням до профілю, який був зареєстрований у конкурсному додатку ,протягом 15 (п`ятнадцяти) робочих днів після визначення Переможців Акції. Для отримання гарантованого Подарунку Переможець Акції повинен звернутися з електронним повідомленням за адресою Виконавця, що буде вказано у відповідному повідомленні, та надати відповідну поштову адресу та документи, перелік яких буде вказано у повідомленні Виконавцю. За умови належного виконання Переможцем Акції умов цих Правил, пересилання Подарунку Переможцю Акції проводиться силами та за рахунок Виконавця Акції.
2.14. Якщо протягом 3 (трьох) календарних днів з моменту направлення Організатором Переможцю Акції електронного повідомлення про можливість отримання гарантованого Подарунку, Переможець не звернеться за Подарунком, або не виконає належним чином інших умов, що вказано в п.2. цих Правил, то Подарунок переходить у розпорядження Замовника.
3. Права та обов'язки Учасників
3.1. Всі Учасники зобов'язуються виконувати дані Правила Акції. Для отримання Подарунку в рамках цієї Акції Учасник Акції має надати Замовникові/Виконавцеві Акції достовірну персональну інформацію (в т.ч. інформацію щодо контактів з ним).
3.2. Учасник Акції протягом всього строку проведення Акції має право змінювати персональну інформацію шляхом додаткового інформування Виконавця Акції.
3.3. Збір вищезгаданої інформації дозволить Замовникові /Виконавцеві Акції якнайшвидше передати Подарунки особам, що мають на них право, а також краще розуміти потреби споживачів і надавати їм найбільш повні відомості, а також послуги і продукти найвищої якості.
3.4. Замовник/Організатор Акції гарантує, що під час збору і подальшого використання отриманої інформації, він буде дотримуватися всіх положень чинного законодавства України щодо захисту особистої інформації, застосовувати всі доцільні запобіжні заходи стосовно зібраної інформації і надавати її лише тим, хто має на це достатні законні підстави та у порядку, що визначений чинним законодавством України.
3.5. Кожен Учасник Акції має право на отримання гарантованого Подарунку в разі виконання умов п. 2 цієї Угоди, якщо він буде визначений як Переможець.
3.6. Беручи участь в Акції, Переможці Акції тим самим підтверджують свою згоду на безоплатне використання Замовником та Організатором Акції їх імен, прізвищ, фотографій, інтерв'ю, надісланих коментарів, та іншої інформації про них у необмежений термін без будь-якої додаткової оплати. Додаткові персональні дані про учасників Акції (телефон, адреса електронної пошти тощо) можуть бути використані лише за згодою Учасника Акції. Переможці погоджуються давати рекламні інтерв'ю про участь в Акції і зніматися для виготовлення графічних рекламних матеріалів без сплати за це будь-якої винагороди. Всі авторські права на такі матеріали будуть належати Замовнику, включаючи право подальшої переробки і використання.
3.7. Заміна гарантованих Подарунків, в т.ч. грошовим еквівалентом або будь-яким іншим благом, не допускається. Подарунки обміну та поверненню не підлягають. Передача права на отримання Подарунку іншій особі не допускається.
3.8. Отримання Гарантованого Подарунку передбачено тільки Учасниками Акції, які будуть мати на це право відповідно до цих Правил Акції, та не може розглядатися як грошове забов’язання. Не допускаються будь-які дії, операції, угоди, де Гарантований Подарунок буде предметом угоди або засобом платежу.
3.9. Замовник/Організатор Акції не відповідає за будь-які витрати Учасника Акції, пов’язані з отриманням Подарунку.
3.10. Відповідальність Замовника/Виконавця Акції не виходить за межі вартості та кількості Подарунків, вказаних у цих Правилах.
4. Права, обов'язки та відповідальність Замовника/Виконавця
4.1. Замовник/Виконавець не несе відповідальності за невиконання або неналежне виконання своїх зобов'язань, що стало результатом збоїв у телекомунікаційних і енергетичних мережах, дій шкідливих програм, а також недобросовісних дій третіх осіб, спрямованих на несанкціонований доступ та/або виведення з ладу програмного та/або апаратного комплексу Замовника/ Виконавця.
4.2. Замовник/Виконавець має право відмовити учасникові в наданні Гарантованого подарунку та визначити іншого переможця, якщо учасник надав про себе невірну інформацію або будь-яким іншим чином порушив правила проведення Акції.
4.3. Замовник/Виконавець не несе жодної відповідальності за будь-який збиток, понесений Учасником внаслідок використання ним Подарунку чи участі в Акції.
4.4. Оподаткування гарантованих Подарунків відбувається згідно з чинним законодавством України. Податковим агентом з утримання і сплати податків згідно з чинним законодавством України виступає Виконавець.
4.5. Замовник/Виконавець не несе жодної відповідальності за якість Гарантованих подарунків.
5. Порядок і спосіб інформування про умови Акції
5.1. Інформування щодо Правил та умов Акції здійснюється за допомогою анонсування Акції та розміщення офіційних Правил та умов Акції на сторінці Акції на lovewomen.avonhit.com.ua.
5.2. Ці Правила та умови можуть бути змінені та/або доповнені Виконавцем Акції протягом всього строку проведення Акції. Зміна та/або доповнення цих Правил та умов Акції можливі у випадку їх затвердження Замовником/Виконавцем Акції та їх оприлюднення у тому ж порядку, що визначений для інформування про Правила та умови Акції. Такі зміни та доповнення набувають чинності з моменту опублікування, якщо інше не буде спеціально визначене безпосередньо змінами/доповненнями до цих Правил та умов.
6. Заключні положення
6.1. У випадку виникнення ситуацій, що допускають неоднозначне тлумачення цих Правил, і/або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Замовником/Виконавцем Акції відповідно до вимог чинного законодавства України. При цьому рішення Замовника/Виконавця Акції є остаточним і не підлягає оскарженню.
6.2. Беручи участь в Акції, Учасник Акції тим самим підтверджує факт ознайомлення з даними Правилами Акції і свою повну та безумовну згоду з ними. Порушення Учасником Акції цих Правил або відмова Учасника Акції від належного виконання цих Правил (в т.ч. механізму, порядку та строків проведення Акції та/або отримання Подарунка та ін.) вважається відмовою Учасника від участі в Акції та отримання Подарунку, при цьому така особа не має права на одержання від Замовника/Виконавця Акції будь-якої компенсації, а результати участі цього Учасника у Акції визнаються недійсними.
Категория: История компании AVON - факты и цифры | Просмотров: 452 | Добавил: наталия | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru
Сделать бесплатный сайт с uCoz Copyright MyCorp © 2024