AVON в Украине
Четверг, 25.04.2024, 09:56
 
Оцените мой сайт
Всего ответов: 81


      
 
  098 727 34 69

  093 012 06 48
  066 123 52 35
  kosmetic-avon@ukr.net

 



Категории раздела
История компании AVON - факты и цифры [481]
История компании AVON - история в фактах и цифрах


Блог
Главная » 2013 » Ноябрь » 30 » Подорож Діамантових Переможців Зоряного Клубу Можливостей до Венеції
02:20
Подорож Діамантових Переможців Зоряного Клубу Можливостей до Венеції

 Венеція - місто емоцій, почуттів, романтики і казковості. Сотні мереживних островів, спаяних павутиною мостів; будинків на дубових сваях, що приліпилися один до одного; без зелених газонів, але з безліччю каналів. У Венеції немає мануфактур, парків, простору, тут царство води і гондольєрів. Венеція ажурна, елегантна і дивовижно фотогенічна.

 Переможці Зоряного Клубу Можливостей відвідали «Королеву Адріатики» - Венецію . Вони провели 5 казкових днів, насолоджуючись захоплюючими екскурсіями, унікальним майстер-класом, пейзажами міста і заряджалися позитивними емоціями, які обов'язково надихнуть їх на нові досягнення. Кращих Координаторів країни очікував шикарний 5-зірковий готель Westin Europa and Regina, чудове обслуговування і безліч приємних сюрпризів. Хочете побачити самі? Тоді пропоную перейти до перегляду захоплюючого фотозвіту і зануритися в світ справжньої венеціанської казки:
 
Італія зустріла зоряну 12-ку мальовничими пейзажами і виноградом.
Захоплююча екскурсія на віллу Аллегріні, яка належить одному з найбільш шанованих сімейств-виноробів Італії. Маєток веде свою винну історію з 1854 року!
 Дегустація вин - це справжнє мистецтво. Наші учасники насолодилися смаком легендарного італійського вина Valpolicella, яке є гордістю веронських виноробів.
 Арена ді Верона - римський амфітеатр, побудований у Вероні в першому столітті нашої ери. Побувавши там, наші переможці змогли поринути в атмосферу античності.
 
Верона - місто Ромео і Джульєтти, любов яких оспівана великим Шекспіром... А ось і знаменитий балкончик, на якому, за легендою, дівчина чекала свого коханого. 

Незабутня екскурсія - прогулянка на катері по Гранд-каналу, головній транспортній артерії Венеції, де курсують річкові трамваї, водні таксі і гондоли. А ви знали, що у Венеції є правила руху по каналам, обмеження швидкості і навіть світлофори? 

 Пейзаж Венеції - це камінь, вода і сонце; в ньому немає зелені, але місто живописне завдяки звивистості каналів і вузьких вуличок, різноманітності фарб і декору будівель, грі сонячних відблисків на воді і густим тіням під мостами.
Бурано - батьківщина венеціанського мережива. Зараз тут знаходиться Музей мережива, в якому можна побачити найнеординарніші вироби, а також придбати собі чи близьким чудовий подарунок. 
Площа Сан-Марко - центральна площа міста, на якій розташувалися найвідоміші пам'ятки, однією з яких є знаменитий собор Святого Марка.
 Візитною карткою площі Сан-Марко є постійні її мешканці - голуби, які охоче підлітають до перехожих, сідають на плечі і абсолютно не бояться людей.  

Avon здійснює мрії і дарує казку! Поїздка до Венеції ще раз довела це.

А наступного року кращі Координатори країни вирушать по стопах древніх мореплавців і поетів на найвищий і легендарний острів в Атлантичному океані! Чудові білосніжні пляжі, круті скелі і зелені долини острова Тенеріфе вже чекають своїх Переможців!

Досягай своїх цілей, мрій і стань одним з 12-ти кращих Координаторів України! Все в твоїх руках!

Категория: История компании AVON - факты и цифры | Просмотров: 548 | Добавил: наталия | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru
Сделать бесплатный сайт с uCoz Copyright MyCorp © 2024