AVON в Украине
Четверг, 25.04.2024, 03:55
 
Оцените мой сайт
Всего ответов: 81


      
 
  098 727 34 69

  093 012 06 48
  066 123 52 35
  kosmetic-avon@ukr.net

 



Категории раздела
История компании AVON - факты и цифры [481]
История компании AVON - история в фактах и цифрах


Блог
Главная » 2013 » Октябрь » 15 » Національна Конференція Координаторів Avon Cosmetics Ukraine
00:01
Національна Конференція Координаторів Avon Cosmetics Ukraine
29 серпня в Києві відбулася найочікуваніша подія року – Національна Конференція Координаторів Avon Cosmetics Ukraine. Тема цього ювілейного року: "15 років Avon в Україні з любов'ю до жінок!" Найбільш зіркові і успішні Координатори і Представники України зібрались разом, щоб відсвяткувати успіх, вшанувати найкращих і насолодитися чарівною атмосферою цієї визначної події. Вперше за всю історію компанії і Президентського Клубу на Конференції були присутні ТОП-30 Представників - переможців Президентського Клубу Avon! З нагоди ювілея також були запрошені Координатори, що зареєстровані у вересні 1997 року.
 
Стоячи і з захопленням всі вітали почесну гостю Конференції– Представника Нателлу Миколаївну Сидоренко. За 15 років Нателла Сидоренко не пропустила жодної Кампанії, та розміщувала замовлення у кожному каталозі, не дивлячись ні на що! ЇЇ вітали Анжела Крецу, старший віце-президент Avon Східна Європа та Олена Старкова, генеральный директор Avon Украина.

Одним з найурочистіших нагороджень на Конференції є нагородження Представника з найбільшою загальною сумою замовлень у 2011 році. Бурхливими оплесками зал вітав Надію Ломотько з Харкова. Вона весь рік буде представляти Україну в Залі Слави в штаб квартирі AVON в Нью-Йорку. Вже не першій рік Надія демонструє вміння досягати найвищих результатів.

 «Що від серця йде, то до серця доходить» під таким гаслом пройшла презентація про успіхи соціальних програм Avon. А дитячий хор, який виконав пісню «Твори добро» не залишив байдужим нікого з присутніх. Кожний Представник і кожен Клієнт AVON, купуючи продукцію програм «Avon проти раку грудей» і «Avon проти домашнього насилля», допомагає жінкам України залишатися здоровими і щасливими.

Президентський Клуб» - це програма, яка заохочує найкращих Представників України. Тих, для кого Avon більше, ніж хобі, тих, хто любить сяяти і перемагати! Своїми перемогами кожен учасник Президентського Клубу доводить, що мрії можна втілювати у життя, необхідно лише діяти рішуче і планомірно. І з кожним роком переможців стає більше. Тільки минулого року переможців рівня Профі було 11, а вже у цьому році запрошення на Конференцію отримали 15 учасників:

Надія Ломотько, м. Харків

Надія Заяць, м. Одеса

Ольга Саваль, м. Гайсин

Ганна Осипенко, м. Херсон

Ольга Єфаніна, м. Красний Луч

Софія Дубенська, м. Червоноград

Яна Підгірна, м. Одеса

Дмитро Хлєбніков, м. Одеса

Маргарита Бондаренко, м. Кривий Ріг

Світлана Нестер, м. Новояворівськ

 

Антоніна Шишло, м. Мукачево

Вікторія Кулік, смт. Решетилівка

Тетяна Пономаренко, м. Донецьк

Ганна Косенко, м. Одеса

Олександр Ямборко, м. Одеса

Avon любить радувати новим. І у цьому році на Конференцію вперше були запрошені не тільки Представники, які перемогли на рівні «Профі» у Президентському Клубі, але й ті учасники програми, які потрапили у ТОП-30 переможців. У цьому році ними стали:

Марія Мерзлякова, м. Одеса

Володимир Обшанський, смт. Гусятин

Ірина Рогозіна, м. Краматорськ

Василина Станева, м. Болград

Валерій Танов, м. Черкаси

Рена Коваленко, м. Київ

Людмила Агаєва, м.Одеса

Петро Пурденко, м. Лубни

Олена Полгородник, м. Київ

Василь Тетерук, м. Хмельницький

Ірина Тоня, м. Одеса

Юлія Мілєтєва, м. Київ

Валентина Тігу, м. Чернівці

Євгеній Банах, м. Львів

Неоніла Микитюк, м. Здолбунів

Вперше серед 30 кращих Представників України відбувся розіграш автомобіля! Такого автомобіля від Avon ще не отримував ніхто – адже він забрендований спеціально для переможця Президентського Клубу, і він такий – єдиний! Розіграш змусив хвилюватися навіть глядачів. І щасливою володаркою першого автомобіля у Президентському Клубі стала Антоніна Шишло, місто Мукачеве.

Презентація новинок від маркетинга, як завжди, була сповнена сюрпризами та приємними несподіванками. Цього разу маркетинг точно виконав усі бажання жінок, адже кожен каталог 4-го кварталу присвячений ювілею і, звичайно ж, жінці!

AVON завжди тішить сюрпризами, цього року не обійшлося без знаменитих гостей! Національну Конференцію Координаторів відвідала відома співачка Віра Брежнєва, щоб розповісти про нову преміальну серію косметики LUXE, яка з’явиться вже у каталозі 16!

Ще один цікавий гість Конференції – найвідоміший український дизайнер Андре Тан. Він розповів про останні тренди цієї осені. Тепер ми знаємо, що найактуальнішими кольорами будуть всі відтінки блакитного, синього та фіолетового!

 

Саме в тренді осіннього сезону 2012 створена нова колекція прикрас «Задзеркалля». Дизайнер колекції, Маріса Палітіс, каже про неї так: «Моя мрія, щоб кожна жінка відчувала себе особливою, коли вона носить мої прикраси. «Задзеркалля» - це скарб, прихований під дзеркальною гладдю води». Запропонована програма надає Представникам можливість зібрати всю колекцію прикрас до Нового року.

А учасники Конференції не просто побачили ці прикраси на екрані, але й отримали у подарунок перший елемент колекції «Задзеркалля» - вишукане кольє!

Велику увагу привернула новинка каталогу 14 – сиворотка-коректор зморшок Anew. Це альтернатива салонним засобам. Адже всім нам так хочеться якнайдовше залишатися молодими та красивими! Багато ваших Клієнток обов’язково захочуть замовити її у вас.

Ще однією сенсацією став новий аромат City Rush із каталогу 15, який представляє чарівна Міла Йовович! Новинка обіцяє стати бестселером Кампанії 15!

І ще один сюрприз від іменинниці – компанії AVON: виступ молодих виконавців – зірок українських талант-шоу – тріо «Максимум», Олега Кензова і Віктора Романченка. Так само, як більшість гостей Конференції, вони не так давно зробили перші кроки на шляху до успіху і вже здобули свої перші яскраві перемоги.

Кожна жінка – це загадка. У кожній є своя таємниця. І завдяки компанії Avon кожна жінка України може залишатися собою! Будьте зірками! Будьте з Avon!




Категория: История компании AVON - факты и цифры | Просмотров: 986 | Добавил: наталия | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru
Сделать бесплатный сайт с uCoz Copyright MyCorp © 2024