AVON в Украине
Четверг, 18.04.2024, 21:56
 
Оцените мой сайт
Всего ответов: 81


      
 
  098 727 34 69

  093 012 06 48
  066 123 52 35
  kosmetic-avon@ukr.net

 



Категории раздела
История компании AVON - факты и цифры [481]
История компании AVON - история в фактах и цифрах


Блог
Главная » 2013 » Октябрь » 15 » Національна Конференція
00:06
Національна Конференція

З Днем Народження, AVON!

26 серпня на Національній Конференції Координаторів компанія Avon відсвяткувала своє 125-річчя у колі друзів – найкращих Координаторів та Представників України. Як і на будь-якому Дні Народження, було багато сюрпризів та вражень, які дарувала компанія своїм гостям.

Національна Конференція – це, перш за все, найвище визнання. І, вже традиційно, найпочесніше місце на Конференції займали Представники – переможці VIP-рівня Президентського Клубу 2010-2011 рр. Адже саме завдяки Представникам компанія Avon ось уже 125 років дарує жінкам красу та впевненість у собі.

І саме тому першим на сцену завжди піднімається Представник, чия сума замовлень протягом минулого року була найбільшою. Він – переможець всесвітньої програми Hall of Fame (Зал Слави) в Україні. Цього року країна вітала Надію Заяц, яка вже 13 років співпрацює з компанією Avon. За цей час для багатьох вона стала взірцем успішної та впевненої у собі жінки і саме її фото буде представляти Україну у Залі Слави офісу Avon і Нью-Йорку.

Зал Славы

Звісно ж, урочисте привітання чекало і найуспішніших Представників України, Переможців VIP-рівня Президентського Клубу 2010-2011 рр. Їх запросила на сцену Єлизавета Коробченко, директор з продажу в Україні та Грузії.Нас часто запитують: «Переможці VIP-рівня – хто вони? Хіба це можливо?». «Звичайно!», – відповідаємо ми. Це ті Представники, які ставлять собі за мету бути першими. І для яких не існує слова «неможливо». Знайомтесь:

Алла Онищенко Президентский Клуб

Алла Онищенко, м. Кіровоград. За час співробітництва з компанією вона вже встигла придбати автомобіль та квартиру. До того ж, вона одна з найкращих медсестер у своєму місті.

Татьяна Пономаренко Президентский Клуб

 

Тетяна Пономаренко, м. Донецьк. Весь свій вільний час вона віддає улюбленій роботі та мріє побачити весь світ разом з компанією Avon.

Ольга Саваль Президентский Клуб

Ольга Саваль, м. Гайсин. Вона енергійна та любить подорожувати. Високо цінує співробітництво з компанію AVON та по-справжньому пишається тим, що вона – Представник.

София Дубенская Президентский Клуб

Софія Дубенська, с. Самбор. Дуже чарівна, активна та компанійська жінка. Її клієнти їй довіряють та цінують її.

Анна Осипенко Президентский Клуб


Анна Осипенко, м. Херсон. Вона чарівна і любить подорожувати. Завдяки Avon вона втілює свої мрії у реальність, присвячуючи свій вільний час мандрівкам по Україні та за її межами.

Ольга Ефанина Президентский Клуб

Ольга Єфаніна, м. Красний Луч. Вона молода та успішна. Їй всього 23 роки. Нещодавно вона закінчила ВУЗ та, всього за 5 років співробітництва з Avon, купила собі квартиру.

Надежда Заяц Президентский Клуб

Надія Заяц, м. Одеса. Найуспішніший Представник минулого року. І успішною їй допомагає бути індивідуальний підхід до кожного клієнта та відповідальність.

Надія Ломатько, м. Харків. За 12 років співробітництва вона досягла феноменальних результатів. Надія дійсно може пишатися тим, що завжди досягає поставленої мети!

На жаль, на Конференції не змогли бути присутніми ще два Переможці. Це Ганна Косенко та Олександр Ямборко з м. Одеса. Але їх перемоги не менш визначні, а їх імена вже вписані у 125-річну історію успіху Avon.

На сцені всі переможці отримали ексклюзивний подарунок: спеціально до 125-річчя Компанії були відтворені три перших аромати лінії Little Dot, з яких колись розпочала своє існування Компанія Avon!

День Народження – це завжди свято та подарунки. Багато сюрпризів чекало і наших Переможців. Найсвіжіші новини, ексклюзивні подарунки, спеціальні гості: Єлизавета Боярська та Тіна Кароль, яка заспівала для гостей Конференції. А чого тільки варта можливість першими спробувати на собі новинки новорічних каталогів!

Генеральний Директор Avon, Україна, Олена Старкова, також приготувала спеціальний подарунок. Кожен гість Конференції отримав браслет з ексклюзивними підвісками, виготовлений спеціально з нагоди святкування 125-річчя Avon.

Наступного року, на честь 15-річчя компанії Avon в Україні, головна подія для Переможців Президентського Клубу 2011-2012 рр. також відбудеться на Національній Конференції Координаторів. Ми впевнені, ви всі знаєте, що наступного року один із 30 Переможців Президентського Клубу повернеться з Конференції на новенькому автомобілі від Avon! І, можливо, це будете саме Ви?

Будьте першими! Перемагайте! Та вірте: Ви можете все з Avon!

 

 

Категория: История компании AVON - факты и цифры | Просмотров: 583 | Добавил: наталия | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru
Сделать бесплатный сайт с uCoz Copyright MyCorp © 2024