AVON в Украине
Четверг, 18.04.2024, 15:16
 
Оцените мой сайт
Всего ответов: 81


      
 
  098 727 34 69

  093 012 06 48
  066 123 52 35
  kosmetic-avon@ukr.net

 



Категории раздела
История компании AVON - факты и цифры [481]
История компании AVON - история в фактах и цифрах


Блог
Главная » 2013 » Январь » 9 » Как все начиналось
19:08
Как все начиналось
История Компании для Женщин
Історія успіху компанії AVON - це історія успіху кожної жінки, яка відчула відповідальність за світ і впевненість у своїй здатності зробити його кращим.
З тих пір, як в 1886 році засновник компанії Дейвід Макконнелл випустив у продаж перший продукт - парфумерний набір Little Dot Perfume Set, AVON пройшла великий шлях. Сьогодні це найбільша в світі компанія, яка стала настільки відомою завдяки організації і розвитку системи прямих продажів. Ідея продавати парфумерію і косметику жінкам через торгових агентів народилася, коли Девід працював комівояжером в одному з Чиказьких видань. Своїм клієнткам як подарунок за покупку книги Девід дарував маленький флакончик парфумів. І цей маленький подарунок став настільки популярним серед його клієнток, що змусив Дейвіда замислитися над питанням: «Чого ж більше чекають від нього його клієнтки: книгу або новий аромат?» Книжки стали минулим для Макконнелла, в парфумерії він бачив набагато більше перспектив. Так в 1886 році була заснована компанія California Perfume.
Засновник компанії AVON – Дейвід Макконнелл
Засновник компанії AVON – Дейвід Макконнелл

Авторство створення унікальної структури прямих продажів «Каліфорнійська Парфумерна компанія» належить першому співробітнику California Perfume, місіс Персіс Фостер Імс Альбі. Саме вона зрозуміла, що жінки чудово впораються з роллю торгових агентів, пропонуючи парфумерію своїм подругам, сусідкам, родичкам. Хто, як не самі жінки чудово розуміли бажання і потреби один одного? Можливість спілкування, заробітку і самореалізації, яку пропонувала компанія, була воістину революційним рішенням, адже в кінці 19 століття жінки ще не мали права брати участь у виборах. Ідея, яка дозволяла б поєднувати роботу з сімейними обов'язками, здавалася просто фантастичною. Стати торговим агентом компанії могла будь-яка жінка. Єдиною умовою її роботи було пропонувати продукцію тільки в тих районах, де її знали, на відміну від інших торгових агентів, які роз'їжджали по всій окрузі. Так жінки завойовували довіру своїх місцевих клієнтів.

До кінця 19 століття в «Каліфорнійській Парфумній компанії» вже працювало близько 5 тисяч торгових агентів, обороти компанії росли з кожним роком. Компанія дала можливість багатьом жінкам отримувати солідний заробіток, продаючи парфумовану продукцію компанії. У 1887 році в Сафферні, штат Нью-Йорк, у компанії з'явилася своя лабораторія, в якій працювали з десяток співробітників. Вже в 1899 році лабораторії знадобилася площа вдвічі більше, а в 20-ті роки минулого сторіччя лабораторія виросла в 20 разів. Сьогодні - це передовий науково-дослідний центр, оснащений найсучаснішим обладнанням.

Лабораторія Каліфорнійскої Парфумерної Компанії в Сафферні
Лабораторія «Каліфорнійскої Парфумерної Компанії» в Сафферні (штат Нью-Йорк),
яка була заснована в 1897 році
У лабораторіях Сафферна працюють більше трьохсот першокласних фахівців і вчених у галузі біохімії, фармакології, молекулярного моделювання, бактеріології, та інших напрямках косметології. Щороку в лабораторії AVON розробляються близько 1000 нових продуктів, багато з яких стали унікальними відкриттями в косметології.
Перші продавці-консультанти Каліфорнійскої парфумерної компанії
Перші продавці-консультанти Каліфорнійскої парфумерної компанії.
1917 рік

У 1915 році «Каліфорнійська Парфумерна Компанія» була визнана гідною золотої премії на виставці Panama-Pacific за високу якість усього асортименту продукції та дизайн упаковки. На сьогоднішній день 100% гарантія якості залишається візитною карткою компанії. На початку минулого сторіччя компанія стрімко і успішно розвивається: розширюючи свої географічні кордони (у 1914 році відкривається представництво в Канаді), і збільшуючи асортимент пропонованої продукції (в 1906 році асортимент компанії налічував 117 найменувань). Назва Каліфорнійська парфумна вже не відображала суті бізнесу компанії. Дейвід Макконнелл-молодший, який керував компанією після смерті батька, перейменовує компанію в AVON в пам'ять про батька, який був шанувальником творчості Вільяма Шекспіра, на честь міста, де народився цей знаменитий англійський драматург, Стредфорда-на-Ейвон.

Розвиток компанії не зупинила і Велика Депресія, за цей період обороти компанії зросли в кілька разів. Після смерті Дейвіда Макконнелла-молодшого, в 1946 акції компанії AVON продаються на Нью-Йоркській фондовій біржі. Настала Нова ера в історії AVON. Рекламна кампанія "Дін-дон, у двері дзвонить AVON» ( "Ding Dong Avon Calling"), яка стартувала в 1954 році і тривала по 1967, стала однією з найбільш тривалих і найбільш успішних рекламних кампаній у світі. У 1957 році компанія нараховує вже 100 тисяч представників. У цей період AVON виходить на міжнародні ринки.
Рекламна кампанія Дін-дон, у двері дзвонить AVONРекламна кампанія Дін-дон, у двері дзвонить AVON
У 70 - 80-ті роки різко збільшується кількість працюючих жінок, і здається, що метод прямих продажів стає менш ефективним. Керівництво компанії намагається протистояти негативним тенденціям, набуваючи інші фірми, наприклад, ювелірний дім «Тіффані». Але незабаром, у компанії приймається стратегічно правильне рішення: сфокусувати всі зусилля на просування в першу чергу косметичних товарів, і відродити основоположні принципи методу прямих продажів.
У 1988 році президентом і генеральним директором AVON стає Джеймс Престон. Своїм головним завданням він вважав «повернення до основ». Він став ініціатором змін і в сформованому адміністративному устрої AVON. У той період керівні позиції компанії належали чоловікам. Престон ж почав залучати талановитих і цілеспрямованих представниць прекрасної половини людства. «Я став прагнути до того, щоб як мінімум 50% керівних посад займали жінки», - розповідав Престон.

Сьогодні компанія AVON у списку 10 провідних компаній, якими керують жінки. Номінанти оцінюються Національною Асоціацією Жінок-Керівників (NAFE) за такими критеріями: кар'єрний ріст і розвиток жінок в компанії, рівна заробітна плата у чоловіків і жінок, що займають однакові посади, програми підтримки, такі як програма забезпечення балансу трудової та сімейного життя жінок компанії та інше . У період керівництва Престона, у компанії з'явилася молода і цілеспрямована Андреа Джанг, яка очолила відділ маркетингу. У 1999 Андреа обирається Головою Корпорації. Ця унікальна і талановита жінка сьогодні одна із самих впливових фігур на хмарочосі американського бізнесу. У 2004 журнал Forbes включив пані Джанг до списку 100 найвпливовіших жінок у світі. Андреа входить до ради директорів відомих міжнародних корпорацій, таких як General Electric і Apple. Вона частий гість популярних ток-шоу. 

Президент компанії AVON сьогодні – Андреа Джанг
Голова Ради Директорів компанії AVON сьогодні –Андреа Джанг.
У 2005- 2011 році журнали Forbes та Fortune включали її до списку найвпливовіших жінок у світі

Президент корпорації з квітня 2011 р - Шерелін Маккой
Президент корпорації з квітня 2011 р - Шерелін Маккой
2012 році Андреа Джанг була назначена Головою Ради Директорів Avon, а з 23 квітня 2012 р. Президентом корпорації стала Шерелін Маккой.

Шерілін прийшла в Avon з компанії Johnson & Johnson, де за 30 років успішного кар'єрного розвитку дійшла до рівня віце-голови Ради директорів. "Для мене велика честь приєднатися до Avon - великої компанії з сильним світовим брендом і неймовірним потенціалом. Avon володіє потужним, що не має собі рівних каналом прямих продажів, який налічує більше 6 000 000 Представників, а географічному охопленню Avon можна тільки позаздрити. Я з нетерпінням чекаю початку своєї роботи з командою, щоб розробити і реалізувати новий план розвитку, який забезпечить наступний виток зростання бізнесу Avon ", - заявила Шерілін під час вступу на нову посаду.

Велику увагу керівництво компанії приділяє благодійності та корпоративній соціальній відповідальності. З 2005 року компанія AVON регулярно входить в рейтинг ТОП компаній у сфері корпоративної соціальної відповідальності. У березні 2009 року компанія AVON зайняла 18 позицію в списку 100 провідних компаній у сфері корпоративної соціальної відповідальності. У 1955 році з грантом у 400 доларів був заснований Фонд AVON. Сьогодні завдяки філантропічній ініціативі компанії в усьому світі залучено понад 860 мільйонів доларів на підтримку програм, покликаних покращити життя і становище жінки в сучасному суспільстві.
Сучасний науково-дослідний центр компанії AVON
Сучасний науково-дослідний центр компанії AVON
Сучасний науково-досліднийцентр компанії AVON,
загальною площею20 тис квадратних метрів,
був заснований в 2005 році
Співпраця з зірками, яку AVON почала в 90-х роках минулого століття, стало ще однією візитною карткою компанії. Так в колекцію ароматів AVON потрапили кілька парфумів від знаменитостей, наприклад Uninhibited від співачки Шер і Deneuve від французької кінодіви Катрін Деньов. Сьогодні AVON співпрацює з провідними парфумерними будинками Quest International, Firmenich, IFF. Активно укладаються і підтримуються альянси з зірками і відомими дизайнерами. У їх числі Сальма Хайєк, Різ Уізерспун, Кортні Кокс, Патрік Демпсі, Крістіан Лакруа, Будинок моди «Унгаро» ...
Акторка Джемма Артертон
Акторка Джемма Артертон, яка виконала роль дівчини Бонда у фільмі «Квант милосердя», стала обличчям ароматa Bond Girl 007
Що таке AVON сьогодні? Це близько шести мільйонів представників більш ніж в ста країнах світу. У широкому асортименті компанії представлені найрізноманітніші продукти - від косметики до аксесуарів і прикрас, кількість найменувань яких нараховує більше 1000!
В ароматах від Крістіана Лакруа Christian Lacroix Rouge та Christian Lacroix Noir
В ароматах від Крістіана Лакруа Christian Lacroix Rouge та Christian Lacroix Noir злились воєдино пристрасть та ніжність справжніх почуттів
У вересні 2009 компанія успішно святкує своє 12-річчя в Україні і пишається тим, що ставши її незалежним представником, величезна кількість наших співвітчизниць скористалися можли- востями самореалізації та фінансової незалежності, що надаються AVON жінкам по всьому світу! Адже AVON - це компанія № 1 для жінок, місія якої залишається незмінною: «Бути компанією, яка краще за всіх розуміє і задовольняє потреби жінок всього світу в якісній продукції, висококласному обслуговуванні і САМОРЕАЛІЗАЦІЇ».
Ось як говорить про компанію Андреа Джанг: «У нашій продукції укладені самоповага, сила, впевненість в собі. Я стверджую, що мова йде про фінансову незалежність, про відчуття сили і почуття гордості за саму себе. Мова йде про те, щоб бути красивою, що б ви не вкладали в це поняття! »

Категория: История компании AVON - факты и цифры | Просмотров: 547 | Добавил: Margoshka | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru
Сделать бесплатный сайт с uCoz Copyright MyCorp © 2024