AVON в Украине
Суббота, 20.04.2024, 07:15
 
Оцените мой сайт
Всего ответов: 81


      
 
  098 727 34 69

  093 012 06 48
  066 123 52 35
  kosmetic-avon@ukr.net

 



Категории раздела
История компании AVON - факты и цифры [481]
История компании AVON - история в фактах и цифрах


Блог
Главная » 2013 » Январь » 16 » AVON-ЖІНКАМ"РАЗОМ ПРОТИ РАКУ ГРУДЕЙ"
23:05
AVON-ЖІНКАМ"РАЗОМ ПРОТИ РАКУ ГРУДЕЙ"

8-800-50-50-90;AVON - компанія для жінок, яка піклується про жіночу красу і вважає, що здоров’я – це також запорука краси та успіху.

Рак молочної залози є найбільш актуальною онкологічною проблемою серед жінок і займає 1 місце в структурі онкологічних захворювань. Внесок AVON у вирішення проблеми захворювання на рак молочної залози є найбільшим у світі та на рівні нашої країни.

Корпоративна благочинна програма AVON «Разом проти раку грудей» була розпочата ще у 1992 році у Великобританії, а у 1993 р. – у США. З того самого моменту  і до 2011 року загалом було зібрано 740 мільйонів доларів, які було використано у різних країнах світу на забезпечення доступної діагностики та досліджень у сфері лікування раку молочної залози. Кожен рік нові країни приєднуються до цього міжнародного благодійного проекту. Цю програму підтримують на державному рівні Президенти держав, короновані особи, медичні кола, відомі люди, комерційні та неурядові громадські організації світу.

З 2001 року  з ініціативи компанії AVON благодійна програма діє і в Україні.

За статистикою в Україні у 2008 році у 16300 жінок було виявлено це захворювання і, на жаль, у 30% з них на занедбаній стадії. Як наслідок, померло близько 7500 українок, в основному, у працездатному віці.

Українські жінки не залучені до програми ранньої діагностики через відсутність інформації, власний страх перед захворюванням та обмежену кількість сучасного діагностичного обладнання. Тому, щоб змінити ситуацію в країні та страшні цифри статистики, у рамках благодійної програми AVON «Разом проти раку грудей» проводяться інформаційно-просвітницькі заходи. Навчальні семінари, дні обізнаності, благодійні Походи та інформаційнй листівкі допоможуть донести інформацію до жінок про необхідність профілактичного обстеження  та  ранньої  діагностики захворювання на рак молочної залози, навчать техніки самообстеження.

Дуже важливим є те, щоб всі верстви населення мали доступ до якісного обстеження. У рамках благодійної акції також проводиться збір добровільних внесків на рахунок благодійного фонду «Здоров’я жінки та планування сім’ї», що спрямовуються на придбання сучасного діагностичного обладнання.

 Підтримуючи на залучені кошти навчально-методичні заходи для підвищення кваліфікації лікарів - мамологів, ми зможемо зробити обстеження жінок максимально якісним.


Тільки профілактичне обстеження може бути безсумнівним лідером в області зниження смертності від раку молочної залози. При виявленні хвороби на ранніх стадіях лікарі гарантують видужання та збереження повноцінного життя жінки у 95% випадків. Кожна жінка, витративши 10-15 хвилин на місяць, може запобігти трагедії!

Результати роботи доброчинної програми «Разом проти раку грудей» з 2001 року в Україні:

Зібрано понад 12 млн. грн. і придбане сучасне медичне обладнання для регіональних онкологічних диспансерів в АР Крим, Запоріжжі, Черкассах, Одесі, Миколаєві, Вінниці, Дніпропетровську, Ужгороді, м. Києві, у тому числі два сучасних мобільних комплекси, що забезпечують обстеження сільського населення, яке особливо потребує допомоги;

  • На цьому обладнанні вже обстежується понад 40 тисяч жінок щорічно, кошти залучуються постійно;
  • Змінюється ставлення жінок до свого здоров’я завдяки інформаційним програмам; 
  • Постійно працює цілодобова Гаряча телефонна лінія з питань раку молочної залози 8-800-50-50-90;
  •  Посилюється увага державних органів до вирішення проблеми.   

Декілька  фактів: 

  • Проблема раку грудей актуальна у всьому світі. За прогнозом організації American Cancer Society, у світі цього року у жінок і чоловіків буде діагностовано 1,2 млн. випадків захворювання на рак грудей.
  • Жовтень визначено всесвітнім місяцем боротьби з цим захворюванням. В різних країнах проходять акції для привернення уваги до проблеми.

        За даними  соціологічного дослідження, проведеного у травні 2008 року на замовлення Avon:           
          -  73% жінок в Україні у віці   після 40  ( так звана  група ризику)  ніколи не      проходили обстеження на спеціальному обладнанні;            
          -  61% жінок не зверталися до лікаря  щодо профілактичного обстеження,   бо  вважають:  якщо   нічого не турбує – то  й проблеми немає;     
          -  68% жінок потребують інформації, щодо медичних установ,  куди вони можуть звертатися для проходження мамологічного обстеження.
          20 жовтня, за Указом Президента України, проводиться Всеукраїнський день боротьби із захворювання на рак молочної залози .

Похід «Разом проти раку грудей» є одним із найважливіших елементів програми AVON проти раку молочної залози. Це ще один внесок у благодійну програму, це прояв віри, надії та підтримки для кожної жінки в Україні, спосіб привернути увагу громадськості до проблеми та можливості її вирішення.  

Попри усі  позитивні зміни,  досягнуті завдяки програмі „Разом проти раку грудей” , ще  не один крок потрібно зробити і не один захід провести, щоб подолати цю проблему.

Не кожна жінка в Україні ще  має доступ до методів сучасної діагностики. Медичні заклади в Україні вкрай потребують забезпечення сучасним медичним обладнанням, і, на жаль, не мають достатнього державного фінансування на придбання необхідного обладнання. Тому від успіху таких програм, як благочинна програма «Разом проти грудей» , сьогодні залежить здоров’я жінки, а отже  і здоров’я нації.

Як ви розумієте, успіх програми залежить від об’єднань зусиль і внесків багатьох людей, компаній і організацій. Нам необхідна Ваша участь і Ваша присутність! Ваша допомога потрібна і  важлива!Піклуймося разом про здоров’я жіноцтва! Від здоров’я жінки залежить майбутнє нації! 


Рак молочної залози є найбільш актуальною онкологічною проблемою серед жінок і займає 1 місце в структурі онкологічних захворювань. Внесок AVON у вирішення проблеми захворювання на рак молочної залози є найбільшим у світі та на рівні нашої країни.
Корпоративна благочинна програма AVON «Разом проти раку молочної залози» була розпочата ще у 1992 році у Великобританії, а у 1993 р. – у США. З того самого моменту і до 2007 року загалом було зібрано 525 мільйонів доларів, які було використано у різних країнах світу на забезпечення доступної діагностики та досліджень у сфері лікування раку молочної залози. Кожен рік нові країни приєднуються до цього міжнародного благодійного проекту. Цю програму підтримують на державному рівні Президенти держав, короновані особи, медичні кола, відомі люди, комерційні та неурядові громадські організації світу.
З 2001 року з ініціативи компанії AVON благодійна програма діе і в Україні.

Підтримуючи на залучені кошти методично-навчальні заходи для підвищення кваліфікації лікарів - мамологів, ми зможемо зробити обстеження жінок максимально якісним.
Тільки профілактичне обстеження може бути безсумнівним лідером в області зниження смертності від раку молочної залози. При виявленні хвороби на ранніх стадіях лікарі гарантують видужання та збереження повноцінного життя жінки у 95% випадків. Кожна жінка, витративши 10-15 хвилин на місяць, може запобігти трагедії!
http://www.avonprotyraku.org.ua/
 

 Благодійний Похід "Разом проти раку грудей" в Україні

Україна - одна з більш ніж 50 країн AVON, яка активно підтримує рух проти раку молочної залози проведенням щорічного Благодійного Походу «Разом проти раку грудей».

Благодійний Похід «Разом проти раку грудей» є своєрідною інформаційною хвилею, яка допомагає охопити більшість населення нашої країни, залучити жінок до програми ранньої діагностики та є підтримкою жінкам-севайверам, які перенесли рак молочної залози.

Похід - один із найважливіших елементів програми AVON «Разом проти раку грудей» спрямований на підвищення рівня обізнаності жінок про захворювання. В Україні проводиться щорічно, починаючи з 2005 року. Кожного року до акції приєднуються тисячі людей, демонструючи солідарність, підтримку та рішучість у боротьбі із раком молочної залози.

Успіх програми залежить від об’єднань зусиль і внесків багатьох людей, тобто від кожного з нас. Один не допоможе всім, але разом ми збережемо здоров’я жінок, а тим самим і здоров’я нації!

Похід «Разом проти раку грудей»

Дата проведення  Походу

Кількість учасників, осіб

Сума зібраних коштів, грн.

Перший

(На церемонії закриття Походу було продемонстровано перший мобільний мамографічний комплекс, який згодом було передано до Черкаського обласного клінічного онкологічного диспансеру)

15 жовтня 2005

223

126 000

Другий

1 жовтня 2006

400

167 000

Третій

6 жовтня 2007

826

212 580

Четвертий

4 жовтня 2008

1 500

208 000

П’ятий

26 вересня2009

8 157

82 000

Шостий

25 вересня 2010

4 222

150 000

Сьомий

24 вересня 2011

4 427

115 000

 


 

Просмотров: 1365 | Добавил: наталия | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru
Сделать бесплатный сайт с uCoz Copyright MyCorp © 2024