AVON в Украине
Пятница, 29.03.2024, 12:40
 
Оцените мой сайт
Всего ответов: 81


      
 
  098 727 34 69

  093 012 06 48
  066 123 52 35
  kosmetic-avon@ukr.net

 



Категории раздела
История компании AVON - факты и цифры [481]
История компании AVON - история в фактах и цифрах


Блог
Главная » 2013 » Январь » 17 » AVON"ПРОТИ НАСИЛЬСТВА У СІМ'ЯХ.
01:29
AVON"ПРОТИ НАСИЛЬСТВА У СІМ'ЯХ.
0 800 500 33 50
(всі дзвінки в межах України безкоштовні) AVON в сьому світі дбає не тільки про жіночу красу, а й про покращення становища жінки у суспільстві, сприятливі умови для її здоров’я та життя. Цього року AVON розпочинає новий благодійний проект в Україні, приділяючи особливу увагу такій чутливій, але безумовно, серйозній проблемі як явище домашнього насильства проти жінок.
 
Використовуючи позицію та авторитет компанії, AVON намагається привернути увагу громадськості та кожної жінки в Україні до цієї актуальної проблеми, яка завдає шкоди фізичному та психічному здоров’ю жінки, проблеми, яка сьогодні стає на перешкоді розвитку жінки як особистості, реалізації її соціальних можливостей. Благодійна програма AVON покликана зруйнувати толерантне ставлення у суспільстві до будь-яких проявів домашнього насильства, а також сприяти розвитку системи соціальної, юридичної, та психологічної допомоги жінкам, які потерпають від домашнього насильства.
 
Перший крок, це фінансування національної «гарячої лінії» з питань запобігання насильства, яка надає психологічної, консультативної, інформаційної та юридичної допомоги жертвам домашнього насильства. Кошти на фінансування будуть залучатися завдяки продажу спеціальної продукції «Здійсни мрію».
 
Надалі планується проведення інформаційно-просвітницьких заходів у співпраці з партнером Міжнародним жіночим правозахисним центром «Ла Страда-Україна». Завдяки такій діяльності AVON намагається надати жінкам впевненості у своїх силах, доводячи, що незважаючи на складну ситуацію, у жінки є можливість змінити своє життя на краще.
 

«Скажімо НІ домашньому насильству»

   Соціальна програма, направлена на боротьбу із домашнім насильством, проводиться компанією AVON з 2004 року у 50 країнах світу. До 2010 компанія перерахувала понад 30 млн. доларів на підтримку цього проекту, який складається з проведення інформаційних кампаній, освітніх програм та надання адресної допомоги жертвам насильства в сім’ї.

  В Україні програма має назву «Скажімо НІ домашньому насильству» та має на меті подолати байдужість українського суспільства до всіх проявів насильства в сім’ї, а також сприяти розвитку системи соціальної, юридичної та психологічної допомоги жінкам, які стикаються із домашнім насильством.

    Про проблему насильства компанія AVON регулярно інформує у каталогах своєї продукції та спеціальних листівках. З 2008 року AVON співпрацює із Центром «Ла Страда-Україна» у рамках проекту «Проти насильства в сім’ї». За три роки, у рамках співпраці компанії AVON вдалося накопичити кошти, які були перераховані на підтримку роботи Національної «гарячої лінії» з питань протидії насильству.
       Допомогти жінкам, які страждають від домашнього насильства, у рамках цього проекту може кожен - замовивши продукцію компанії з серії «Здійсни мрію»: браслет, кольє, обручку зі сріблястим символом нескінченності, що символізує відкриті можливості для кожної жінки. Кошти від продажу цих прикрас переховуються на підтримку програми «Скажімо НІ домашньому насильству» та забезпечення функціонування Національної «гарячої лінії» з протидії насильству 0 800 500 3350
 


Просмотров: 557 | Добавил: наталия | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru
Сделать бесплатный сайт с uCoz Copyright MyCorp © 2024