AVON в Украине
Суббота, 20.04.2024, 05:24
 
Оцените мой сайт
Всего ответов: 81


      
 
  098 727 34 69

  093 012 06 48
  066 123 52 35
  kosmetic-avon@ukr.net

 



Категории раздела
История компании AVON - факты и цифры [481]
История компании AVON - история в фактах и цифрах


Блог
Главная » 2013 » Январь » 09
История Компании для Женщин
Історія успіху компанії AVON - це історія успіху кожної жінки, яка відчула відповідальність за світ і впевненість у своїй здатності зробити його кращим.
З тих пір, як в 1886 році засновник компанії Дейвід Макконнелл випустив у продаж перший продукт - парфумерний набір Little Dot Perfume Set, AVON пройшла великий шлях. Сьогодні це найбільша в світі компанія, яка стала настільки відомою завдяки організації і розвитку системи прямих продажів. Ідея продавати парфумерію і косметику жінкам через торгових агентів народилася, коли Девід працював комівояжером в одному з Чиказьких видань. Своїм клієнткам як подарунок за покупку книги Девід дарував маленький флакончик парфумів. І цей маленький подарунок став настільки популярним серед його клієнток, що змусив Дейвіда замислитися над питанням: «Чого ж більше чекають від нього його кл ... Читать дальше »
Категория: История компании AVON - факты и цифры | Просмотров: 547 | Добавил: Margoshka | Дата: 09.01.2013 | Комментарии (0)

КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ ТА ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ


Політика конфіденційності та захисту персональних даних (інформації)


Політика конфіденційності та захисту персональних даних (далі «Політика»), яка викладена нижче, надає уяву про те, яку інформацію збирає AVON та як ми її використовуємо.


Компанія AVON забезпечує захист персональних даних кожної особи, яка відвідує Сайт AVON, спілкується з нами або купує продукцію AVON через мережу Інтернет. Інформація, яку Ви надаєте, використовується з метою опрацювання Ваших замовлень та з метою забезпечення здійснення Вами найбільш вдалої покупки.


Компанія AVON здійснює збір, обробку та зберігання інформації у відповідності до Закону України «Про інформацію» та інших нормативно-правових ... Читать дальше »

Просмотров: 740 | Добавил: Margoshka | Дата: 09.01.2013 | Комментарии (0)

Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru
Сделать бесплатный сайт с uCoz Copyright MyCorp © 2024