AVON в Украине
Воскресенье, 19.05.2024, 01:13
 
Оцените мой сайт
Всего ответов: 81


      
 
  098 727 34 69

  093 012 06 48
  066 123 52 35
  kosmetic-avon@ukr.net

 



Категории раздела
История компании AVON - факты и цифры [481]
История компании AVON - история в фактах и цифрах


Блог
Главная » 2013 » Декабрь » 6 » Старт глобальної програми від Avon «Грант на навчання дитини» 2013-2014
12:18
Старт глобальної програми від Avon «Грант на навчання дитини» 2013-2014

Компанія Avon з величезною радістю повідомляє, що вже другий рік поспіль діти й онуки наших Представників і Координаторів мають можливість отримати грант у розмірі $2000 на навчання дитини у вищому або спеціалізованому навчальному закладі України.

Благодійну програму «Грант на навчання дитини» 2013-2014 заснував міжнародний Фонд Avon для жінок з метою надати можливості навчання обдарованим дітям.

Торік Україна вперше брала участь у глобальній програмі. З великою гордістю повідомляємо, що здібності українських дітей були високо оцінені спеціальної експертної комісією в США - The Scholarship Management Services. Україна посіла друге місце після Канади за кількістю переможців. Замість належних 4 грантів Україні згідно із квотою, призначили 8 Грантів.

Дізнайтеся враження від участі в програмі та поради від самих переможців.

Марія Леврус, мама Соломії та Координатор Avon з міста Броди, Львівської області:

«Участь у програмі дозволила мені усвідомити наскільки талановитою є моя дитина. Ми зібрали усі похвальні листи, грамоти за літературні конкурси та інші нагороди і відправили їх до експертної комісії. Коли дізналися що здібності Соломії були високо оцінені у США і отримаємо Грант, повідомили про це прийомній комісії Київського Національного Університету ім.Т.Шевченка. Гадаю, що цей факт вплинув на їх рішення і мою дитину прийняли на безкоштовне навчання на спеціальність літературна творчість. Зарахунок отриманого гранту сплачуємо проживання у Києві та транспорт.
Дякую Avon, що постійно дбає про своїх Представників. У моєму житті було вже дуже багато подій, які я пройшла достойно завдяки підтримці компанії та здобутим знанням.»
 

Наталія Обертас, Координатор з Лубни Полтавська область, мама студента Арсена:

«Нашій сім'ї програма дуже допомогла. Я одна виховую сина і мені б не вдалося придбати йому потужний комп'ютер необхідний під час навчання. Арсена взяли на безкоштовну освіту в Київський Політехнічний Інститут на спеціальність медичні прилади і системи. Нам було легко заповнювати анкету, спілкуватися з представником із США. Дуже приємно, що нас потім привітала Avon Україна.
Рекомендую всім у кого дітки старшокласники скористатися шансом. Все реально!»

Сердюченко Людмила, Представник з м. Лозова Харківської області, бабуся Борової Марини:

«Дуже рекомендую всім Представникам і Координаторам брати участь у програмі, щоб отримати Грант для дитини.
Замовлення збирати було не складно так як у мене багато Клієнтів, але потрібно було стежити за поверненнями, щоб у підсумку зібрати потрібну суму замовлень.
Моя внучка закінчила школу із золотою медаллю, тому вступила до Харківського інституту на бюджет. Отриманий грант піде на оплату оренди квартири недалеко від Інституту та придбання необхідних підручників. Це забезпечить їй комфортне навчання. У нас не було складнощів із отриманням коштів.
Дякую організаторам за підтримку і доброзичливе ставлення.
Дуже пишаюся роботою з Avon. З кожним роком компанія все більше і більше пропонує нові можливості.»
 

Переможці Програми 2013-2014 будуть обрані в кожній з 16 країн учасниць Програми.
Планується, що квота становитиме 1 переможець з 4 кандидатів по країні. Усього буде роздано 100 грантів.

Грант у розмірі $2000 на навчання дітей, онуків можуть отримати Представники та Координатори, які відправлять заявки до 15 березня і виконають певні умови з продажу. Дізнайтеся деталі на сторінці Представника.


Учасники:

Представники та Координатори Avon

 


Умови участі:

1. Стати ТОП - Представником, замовляючи продукцію починаючи з К16 по К08/2014.За підсумком К08/2014 сума продажів Представника повинна складати не менше 12 000 грн
Увага: Враховуються повернення.
Нові Представники можуть брати участь також з першої Кампанії співробітництва, але за підсумком К08/2013 сума продажів повинна становити 12 000 грн

2. Заповнити бланк заявки російською, або англійською (вітається) мовою, який можна завантажити на http://sms.scholarshipamerica.org/children-grandchildrenofglobaltopsellers/
У бланку можна знайти пояснення до кожного питання.

3. Прикласти необхідні документи згідно переліку (нотаріально завірений переказ не обов'язковий, але вітається).

4. Відправити Заявку із документами поштою рекомендованим листом до 15 березня 2014р на адресу незалежної організації, яка вказана у бланку.

Результати будуть оголошені на початку серпня 2014 Грант $ 2000 буде перерахований переможцям чеком до 15 серня.


ВАЖЛИВО! Абітурієнтів, родичі яких (батьки чи бабуся / дідусь ) подали Заявки на Грант у розмірі $2000, буде оцінювати тільки незалежна навчальна організація в США - The Scholarship Management Services (SMS).

Оцінюється як успішність старшокласника, його есе, прагнення, так і характеристика від вчителів, наставників.

Співробітники Avon мають право тільки підтвердити проходження Представником критеріїв участі у програмі на момент визначення кандидатів на перемогу.

Співробітники Avon не мають права брати участь у заповненні Заявок Представниками та визначати кандидатів і переможців в Україні.
Грант в $2000 буде виписаний банківським чеком на ім'я переможця. Фахівці The Scholarship Management Services зв'яжуться з переможцем для повідомлення про отримання чека і статусу оплати. Однак, Представник може запросити альтернативну форму оплати в листі, у разі поважних причин. Рішення буде прийматися індивідуально в організації The Scholarship Management Services SMS.

Грант може бути використаний для покриття будь-якої з наступної статті витрат: навчання, навчання в школі, проживання (у тому числі за межами гуртожитку) та харчування, книги і проїзд.

Сума гранту може розділятися на 2 і більше роки навчання, у разі залишку.

У разі запитань відносно заповнення Заявки, отримання гранту звертайтеся за еmail: kthompson@scholarshipamerica.org
(англійською мовою )

Avon Global Representative Top Sellers Scholarship Program
for Children and Grandchildren
Scholarship Management Services - K. Thompson
One Scholarship Way
Saint Peter , MN 56082

У разі питань щодо умов участі, критеріїв звертайтеся до Контакт Центру Avon.


 
Щиро бажаємо Вашим старшокласникам успіхів у навчанні та перемоги!

А Вам хороших Клієнтів, великих замовлень і з успіхом використовувати нову можливість від Avon!

Категория: История компании AVON - факты и цифры | Просмотров: 647 | Добавил: наталия | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru
Сделать бесплатный сайт с uCoz Copyright MyCorp © 2024